Oud-RKC’er clasht met Cristiano Ronaldo

Foto: Oud-RKC’er clasht met Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo lijkt dit seizoen zonder prijs af te gaan sluiten. De aanvaller van Al Nassr kon het niet helpen dat zijn team in de beker verloor van Al-Wehda. Jean-David Beauguel, oud speler van RKC Waalwijk, schoot zijn ploeg naar de finale.

‘Cristiano Ronaldo kan nog steeds niet tegen verlies’

Na afloop dacht Beauguel van shirtje te kunnen ruilen met Ronaldo. De Portugese superster won meerdere keren de Champions League, maar kon de uitschakeling in de beker van Saudi-Arabië maar moeilijk verdragen.

Beauguel wilde een babbeltje maken met Ronaldo. Dat liep iets anders dan gepland, vertelt de Fransman in gesprek met L’Equipe. “Na de wedstrijd zei ik hem dat ik een grote fan van hem ben en vroeg ik om zijn shirt. Hij schudde mijn hand zonder me echt aan te kijken. Met een minachtende blik. Ik begrijp dat hij teleurgesteld was door het verlies van zijn ploeg, maar dat verraste me.”

Ook tijdens de wedstrijd viel de Portugese sterspeler in negatieve zin op. “Op het veld was hij vervelend en schreeuwde hij naar zijn ploeggenoten.”

Dat Ronaldo waarschijnlijk dit seizoen afsluit zonder prijs in zijn handen, is mogelijk de oorzaak van die onvrede. Al Nassr is na de nederlaag tegen Al-Wehda uitgeschakeld in de beker. Kampioen worden lijkt ook een lastige opgave: Al Nassr staat tweede, met drie punten achterstand en één wedstrijd minder gespeeld dan koploper Al Ittihad.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie