‘Opnieuw meevaller voor Xavi richting sleutelduels’

Foto: ‘Opnieuw meevaller voor Xavi richting sleutelduels’

Xavi hoopt snel te presteren met FC Barcelona, maar moet daarbij vooral hopen dat de ziekenboeg gaat leegraken. De oefenmeester kreeg inmiddels te horen dat de blessure van Ansu Fati gelukkig meevalt.

Gedurende de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo raakte de buitenspeler geblesseerd aan zijn hamstring. Aangezien hij eerder al maandenlang aan de kant stond met een knieblessure, vreesde de technische staf van Barcelona dat het opnieuw lang zou duren voordat hij terugkwam. Dat is echter niet het geval, want volgens El Mundo Deportivo is Fati binnen drie weken weer terug.

Het nieuws komt de nieuwe hoofdtrainer ongetwijfeld goed uit, want de laatste weken kon de club slechts beschikken over een handjevol aanvallers. Daarbij hoorde onder meer Luuk de Jong die sinds de komst van Xavi niet meer in aanmerking lijkt te komen voor een basisplaats bij Barcelona. Memphis Depay lijkt wel te kunnen rekenen op een plek bij de eerste elf spelers.

Druk programma

Na de interlandperiode wacht Barcelona een belangrijke reeks wedstrijden. Waar het op 20 november een thuiswedstrijd speelt tegen stadsgenot Espanyol, ontvangt het een paar dagen later Benfica in de Champions League. De weken erna speelt de Spaanse grootmacht nog tegen onder meer Villarreal (uit), Bayern München (uit) en Osasuna (uit).

Verliest Barcelona punten tegen Espanyol? Pak tot wel 8 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Xavi dit seizoen met Barcelona kampioen worden?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
182+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie