‘Ook Amin Younes onder vuur’

Foto: ‘Ook Amin Younes onder vuur’

FC Utrecht is met ophef begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Na een incident op het trainingsveld is Henk Fraser opgestapt, maar daar blijft het mogelijk niet bij.

“Eigenlijk zijn er alleen maar verliezers”, concludeert Voetbal International. “Te beginnen met Fraser zelf. De trainer is over een ethische grens gegaan. Daar was hij zich direct van bewust gezien de excuses die hij maakte en het feit dat hij uiteindelijk de beslissing nam op te stappen. Hij praat het voorval dan ook zeker niet goed. Hij trad drie seconden buiten zichzelf met als gevolg dat hij nu een werkloze trainer is. Eentje met een krasje.”

Fraser is echter niet de enige persoon die schade heeft opgelopen. Het medium wijst ook op Amin Younes, die door de trainer bij de keel werd gepakt. Na de kwestie meldde de Duitse vleugelaanvaller zich ziek en hij skipte het trainingskamp van FC Utrecht. “Ingewijden verzekeren dat hij maagklachten had”, zo luidt het.

Daar voegt VI aan toe: “Bij FC Utrecht wordt hij gezien als slachtoffer, maar er zijn ook mensen die hem als dader zien. Younes wordt neergezet als een vervelend mannetje, iemand die bij elke club voor trammelant heeft gezorgd. Vanaf nu ligt elk balcontact in Stadion Galgenwaard onder een vergrootglas. Levert hij niet, dan is hij vooral het lastige ventje dat de trainer eruit heeft gewerkt.”

Wint FC Utrecht van Feyenoord?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Utrecht Younes wegsturen?

  • Ja
  • Nee
1785+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie