Noslin heeft Italiaanse transfer beet: “Fortuna voor altijd in mijn hart”

Foto: Noslin heeft Italiaanse transfer beet: “Fortuna voor altijd in mijn hart”

Tijjani Noslin wacht een mooie kans in de Serie A. De aanvaller verruilt Fortuna Sittard voor Hellas Verona en is verheugd met zijn transfer. De Limburgers ontvangen naar verluidt 3 miljoen euro voor de 24-jarige aanvaller.

Aanvaller verruilt Eredivisie voor Serie A

Daarmee lijkt Fortuna een prima deal te hebben gesloten. Volgens Transfermarkt is Noslin met 900 duizend euro beduidend minder waard. “Ik ben Fortuna ontzettend dankbaar dat ze mij de kans hebben geboden om mijn kwaliteiten te laten zien op het hoogste niveau”, aldus de Amsterdammer op de website van de Eredivisionist. “De afgelopen jaren heb ik mij sterk kunnen ontwikkelen, waardoor ik deze mooi stap kan maken! Fortuna zit voor altijd in mijn hart en ik wil iedereen – in het bijzonder de fans – bedanken voor de fantastische tijd die ik in Sittard heb gehad.”

“Springplank naar topcompetitie”

Voor technisch manager Americo Branco is een dergelijke transfer het bewijs dat Fortuna goed bezig is. “Voor Tijjani is de transfer naar Hellas Verona een prachtige beloning voor zijn ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt sinds hij naar Fortuna is overgestapt. Het laat zien dat wij jonge jongens een kans bieden op het hoogste niveau in Nederland en daarmee een springplank zijn naar een absolute topcompetitie in Europa. Met zijn leergierigheid en toewijding voor het voetballen weet ik zeker dat hij ook in Italië succesvol zal zijn.”

Fortuna haalde Noslin tweeënhalf jaar geleden transfervrij op bij TOP Oss. Hij groeide in Zuid-Limburg uit tot een smaakmaker en publiekslieveling. In 71 officiële wedstrijden kwam hij tot tien goals en vier assists. Met Jayden Braaf haalden de Geel-Groenen razendsnel een vervanger in huis.

Zie je Noslin tot grote dingen in staat in de Serie A?

  • Absoluut!
  • Wordt heel lastig…
49+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie