‘Neymar steenrijk na transfer’

Foto: ‘Neymar steenrijk na transfer’

Na Lionel Messi is ook Neymar hard op weg naar de uitgang bij Paris Saint-Germain. De Braziliaan vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar Al-Hilal uit Saudi-Arabië, máár… misschien gaat hij eerst nog een jaartje op huurbasis bij FC Barcelona spelen. Volgens verschillende media betreft het namelijk een soort ‘koop-verhuurconstructie’.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Neymar naar Al-Hilal en misschien FC Barcelona’

Voetbal International schrijft op zondagochtend: “Volgens RMC Sport heeft Al-Hilal zelfs al een akkoord bereikt met PSG over de transfer. Alleen Neymar zelf moet nog groen licht geven voor de overstap naar Saoedi-Arabië.”

Eigenlijk maakte de international en grote held van Brazilië zich klaar voor nog een seizoen in het Parc des Princes, maar vervolgens moest hij langskomen op het kantoortje van de nieuwe oefenmeester Luis Enrique. De Spanjaard en technisch adviseur Luis Ocampos gaven hem te verstaan dat er geen rekening meer met hem werd gehouden; hij mocht dus inrukken.

VI vervolgt: “In Spaanse media wordt ook nog geschreven over een scenario waarbij Neymar door Al-Hilal wordt verhuurd aan Barcelona. Op die manier kan de Braziliaan in ieder geval nog één seizoen op het hoogste niveau spelen om ook in beeld te blijven voor het toernooi om de Copa América in de zomer van 2024.”

100 miljoen euro

Naar verluidt gaat de linksvoor sowieso méér dan honderd miljoen euro per jaar verdienen in ‘de zandbak’. Vermoedelijk valt zijn loon nog wat hoger uit gezien de salarissen van Cristiano Ronaldo (Al-Nassr) en Karim Benzema (Al-Ittihad). De voormalige kroonjuwelen van Real Madrid verdienen beiden 200 miljoen euro per seizoen.

Wat vind jij van deze constructie?

  • Wel tof
  • Wat moet Barça met Neymar?
713+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie