Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Miljoenenbod drijft Isco richting Brazilië’

Foto: ‘Miljoenenbod drijft Isco richting Brazilië’

Isco vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Brazilië, zo weet UOL Esporte te melden. Naar verluidt heeft Flamengo de aanvallende middenvelder een lucratief aanbod gedaan dat hij in beraad heeft genomen.

Interesse in Spanje

Na zijn vertrek bij Sevilla is Isco naarstig op zoek naar een nieuwe werkgever. Onder meer Real Betis en Villarreal zouden zich bij zijn management hebben gemeld om hem op te nemen in de selectie, maar vooralsnog zijn de clubs niet concreet geworden. Flamengo is daarentegen bereid om Isco ongeveer zes miljoen euro per jaar aan salaris te geven.

Lucratief aanbod Flamengo

Volgens het medium heeft hij navraag gedaan bij zijn voormalig teamgenoot Marcelo, die de topclub uit Rio de Janeiro goed kent. De vleugelverdediger zou naar verluidt positief hebben gereageerd op de interesse en Isco een goed gevoel hebben gegeven, waardoor de kans reëel is dat de voetballer daadwerkelijk de overstap maakt naar Zuid-Amerika.

De Spanjaard komt in Brazilië meerdere bekenden tegen, want de voorbije jaren trok de club verschillende vedetten aan. Zo staan David Luiz, Filipe Luís en Arturo Vidal bij Flamengo onder contract. Het leverde de vereniging de voorbije jaren onder meer de Copa Libertadores op, waarmee het bezig is met een zeer succesvolle periode.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie