Kramer mogelijk gestraft voor obsceen gebaar

Foto: Kramer mogelijk gestraft voor obsceen gebaar

De aanklager betaald voetbal van de KNVB is een vooronderzoek gestart naar het gedrag van Michiel Kramer tijdens RKC Waalwijk – AZ. De spits maakte zondagmiddag na zijn treffer een vulgair gebaar naar de bezoekende fans.

Aanklager KNVB start vooronderzoek naar RKC-spits

Al na vijf minuten opende Kramer de score met een strafschop in het Mandemakers Stadion. Daarna maakte een masturberende beweging naar het vak met AZ-bezoekers. Na afloop zei hij voor de camera van ESPN in eerste instantie dat hij met het gebaar een fles champagne wilde uitbeelden. Daarna gaf de aanvaller aan het nodige verduren gehad te hebben van de AZ-aanhang.

Driessen kritisch op gedrag Kramer

In een video-item van De Telegraaf scheen Valentijn Driessen zijn licht over de situatie. Begreep hij de reactie van Kramer? “Nee, Michiel Kramer doet heel veel dingen die ik niet snap. Het schijnt allemaal geweldig te zijn. En het is een soort hype geworden vorig jaar, omdat RKC het heel goed deed. Hij aanvoerder was, toen gedroeg hij zich voorbeeldig eigenlijk. En dan begrijp ik dan hij veel in de media komt en hij heeft natuurlijk wel wat te zeggen, maar dit gedrag…”, aldus de chef voetbal van de krant.

“We proberen het met z’n allen wat normaler te laten worden, supporters zijn vaak heetgebakerde mannetjes en vrouwtjes om het minste of geringste kunnen ze uit hun vel springen. En dan gebeuren er weer allerlei rare dingen. En Kramer helpt met dit gedrag daar aan mee, en dat moet je gewoon niet willen. Ik begrijp ook niet waarom hij geen gele kaart kreeg, want daar had hij gewoon een gele kaart voor moeten krijgen”, besloot de journalist.

Verdient Kramer een stevige straf hiervoor?

  • Ja, zeker wel
  • Nee joh
214+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie