Kraay bespreekt hét moment van 2021: “Je gaat er alles uithalen wat erin zit!”

Foto: Kraay bespreekt hét moment van 2021: “Je gaat er alles uithalen wat erin zit!”

Het einde van het jaar nadert en dat is vooral het moment om terug te kijken op een aantal opmerkelijke zaken. Hans Kraay jr. noemt hét moment van het jaar het verdwijnen van Mohamed Ihattaren van de voetbal radar. Afgelopen zomer vertrok het talent bij PSV voor een Italiaans avontuur. Weken liet hij niks van zich horen, al is het nu duidelijk dat hij alweer een tijdje in Nederland vertoeft.

Door een gebrek aan discipline kwam Ihattaren in Eindhoven op een zijspoor terecht. Kraay jr. haalt momenten terug toen de Utrechter op 16-jarige leeftijd indruk maakte bij PSV Onder-19. “Zelfs een blind paard kon zien hoe ongelooflijk veel talent deze jongen had en nog steeds heeft. Een geweldig linkerbeen, een geweldige techniek en een geweldige flair”, stelt de analist bij ESPN. 

“Iedereen dacht: Jezus, wat een geweldige voetballer zou dit wel eens kunnen worden. Alles leek prima te gaan, totdat zijn vader overleed na een lang ziekbed. En dat heeft hem heel, heel diep geraakt.

Kapot werken

Kraay jr. liet zondag weten vooral te hopen dat Ihattaren een sterke comeback maakt. “Of-ie hard traint, of-ie zacht traint, of-ie vaak traint, niemand weet het. Ik hoop alleen dat er één iemand is die grip op hem heeft. Iemand die tegen hem zegt: ‘Mo, je hebt zoveel talent. Je gaat je nu eens helemaal kapot werken. En je gaat er alles uithalen wat er bij jou in zit.’ Ik hoop het.”

Juventus nam Ihattaren over van PSV, om hem direct te verhuren aan Sampdoria. Daar heeft hij nog altijd niet zijn debuut gemaakt.

Komt Samp goed de winterstop uit? Profiteer van de odd 1.8 tegen Cagliari!

Komt Ihattaren in 2022 helemaal terug?

  • Ja, hij gaat vlammen!
  • Ik vrees van niet..
59+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie