Klopp klaar met Bellingham-geruchten: ‘Een kind krijgt ook geen Ferrari’

Foto: Klopp klaar met Bellingham-geruchten: ‘Een kind krijgt ook geen Ferrari’

Jürgen Klopp is klaar met de vragen die hij steeds krijgt voorgeschoteld over de mogelijke komst van Jude Bellingham naar Liverpool. De Engelse middenvelder van Borussia Dortmund wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfer naar The Reds, maar Klopp is de geruchten over een mogelijke transfer helemaal zat.

Geïrriteerde Klopp

Liverpool wordt genoemd als mogelijke bestemming voor Bellingham, maar deze week schreven Engelse media dat The Reds moeten afhaken vanwege het financiële plaatje. Klopp werd daar vrijdag op de persconferentie mee geconfronteerd. “Er is niets over te zeggen, om eerlijk te zijn. We praten niet over spelers die we halen of niet halen. Dus ik heb niets te zeggen”, reageerde de Duitser enigszins geïrriteerd.

Klopp ging vervolgens door over mogelijke transfers die Liverpool wel of niet kan doen. “Ik begrijp niet waarom we steeds praten over dingen die we theoretisch gezien niet kunnen hebben. We kunnen bijvoorbeeld niet in de zomer zes spelers van honderd miljoen halen. Dat is dan voor iedereen duidelijk, althans: zo goed als. Je moet weten wat er mogelijk is en daar moet je mee werken.”

Het raakte de Duitser zichtbaar, die nog even doorging met zijn relaas. “We zijn geen kinderen. Als je een kind vraagt wat hij of zij voor Kerst wil, en het antwoord is een Ferrari, dan zeg je ook niet dat het een goed idee is. Want dat is te duur. Als dat kind dan zijn of haar hele leven teleurgesteld is omdat er geen Ferrari is gekocht, dan is dat wel een triest leven. Je kijkt gewoon naar wat er mogelijk is en daar doe je het mee. Meer heb ik er niet over te zeggen.”

Moet Liverpool proberen om Bellingham te strikken?

  • Ja, zou een goede versterking zijn
  • Nee, is veel te duur
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie