‘Jean-Paul Boëtius is zijn lach niet verloren’

Foto: ‘Jean-Paul Boëtius is zijn lach niet verloren’

Bij Jean-Paul Boëtius werd er onlangs een tumor geconstateerd in een van zijn teelballen, waar de buitenspeler gelijk aan geopereerd werd. Inmiddels heeft de oud-Feyenoorder bezoek gehad van zijn trainer bij Hertha BSC, Sandro Schwarz.

“Hij is zijn lach niet verloren”, vertelt de oefenmeester aan het blad Kicker. “Dat is zeer, zeer goed nieuws.”

Later deze week wordt bekend of de tumor kwaadaardig is. Is dat het geval, dan gaat Boëtius eenzelfde soort traject in als Marco Richter, bij wie teelbalkanker gevonden werd, maar die onlangs zijn rentree maakte bij de Bundesliga-club uit Berlijn. “We hebben de hoop dat het een vergelijkbaar traject zal zijn als bij Marco. We hadden het natuurlijk liever niet meegemaakt, maar we hebben nu de ervaring en weten hoe Marco er mee om is gegaan. Dat helpt ons ook om met deze situatie om te gaan.”

“Het gaat hem lukken!”

Richter kreeg steun van alles en iedereen bij Hertha: “Marco is als symbool een voorbeeld geworden, van hoe we als groep naar elkaar zijn gegroeid.” Aanvoerder Marvin Plattenhardt heeft het laatste woord: “We gaan het samen doen. Het gaat hem lukken! Dat brengt ons ook nog meer samen.”

TIP: Verdriedubbel je inleg als Hertha van SC Freiburg wint!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie