Inzaghi voorziet Dumfries-probleem en bespreekt rol Klaassen

Foto: Inzaghi voorziet Dumfries-probleem en bespreekt rol Klaassen

Internazionale-trainer Simone Inzaghi heeft Denzel Dumfries opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met RB Salzburg. De Oranje-international is niet helemaal okselfris, waardoor Inzaghi twijfelt om de Nederlander te laten starten. Ook ging de oefenmeester op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd nog in op de rol van Davy Klaassen.

Vermoeide Dumfries

Dumfries deed dinsdag niet mee tijdens de afsluitende training en zou naar verluidt met vermoeidheidsverschijnselen kampen. “Dumfries was nog niet volledig hersteld om weer te kunnen trainen, dus heb ik met de dokter gesproken. Hij zit in de selectie, maar ik weet niet of hij zal starten”, vertelde Inzaghi tegenover de Italiaanse media. Volgens de oefenmeester zijn er voldoende alternatieven. “Ik heb eventueel Bisseck, De Vrij en Carlos Augusto achter de hand. We zouden Darmian verder naar voren kunnen schuiven.”

Inzaghi verwacht geen makkelijke wedstrijd tegen de Oostenrijkers. “We hebben een geweldig optreden nodig tegen dit Salzburg, dat al langere tijd goed presteert in de Champions League. Ze zijn fysiek heel sterk. Ik was hier al eens in de Europa League met Lazio. Ik weet wat ons te wachten staat.”

Trainingsbeest Klaassen

De oefenmeester ging ook nog even kort in op de rol van Klaassen, die tot nu toe het vooral met korte invalbeurten moet doen. “Davy verdient meer speeltijd, want hij doet het uitstekend op trainingen, maar uiteindelijk moet ik mijn keuzes voor het middenveld maken in het belang van het team.”

Zie jij Inter doorgaan in de Champions League?

  • Ja
  • Nee
201+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie