“Iedereen denkt dat het om het geld ging…”

Foto: “Iedereen denkt dat het om het geld ging…”

Op zeer jonge leeftijd koos Ki-Jana Hoever voor een overstap van (de jeugdopleiding van) Ajax naar het grote Liverpool. De back kreeg wat verwijten naar zijn hoofd geslingerd, maar stelt in een interview met ESPN dat The Reds gewoonweg een beter plan met hem hadden.

“Liverpool kwam in mijn ogen met het beste plan”, aldus de jonge vleugelverdediger. “Iedereen denkt dat het om het geld ging, maar ik had het gevoel dat ze me in Liverpool meer waardeerden dan bij Ajax in die tijd.”

Hoever heeft zich nu op huurbasis bij de selectie van PSV gevoegd en dat de Eindhovenaren hem wilden hebben ziet hij als een compliment: “Het maakt gewoon indruk als Ruud van Nistelrooy je wil hebben. De manier waarop hij over voetbal praat sprak me aan, maar ook de doelstellingen die hij voor het komende seizoen heeft neergezet.”

Luuk de Jong

Van Nistelrooy bouwt momenteel hard aan een nieuw team, bijvoorbeeld met de komst van Luuk de Jong: “Ik heb nog nooit met of tegen hem gespeeld, ik ken hem alleen van televisie. Ik denk dat ik ook van hem veel kan leren. Hij heeft bij grote clubs gespeeld, bij Barcelona natuurlijk. Hij heeft interlands gespeeld en heeft er al bijna een hele carrière op zitten. Hij kan mij ook weer helpen.”

Ook Walter Benítez, Xavi Simons en Guus Til kwamen al naar het Philips Stadion: “Als ik naar de ploeg kijk, word ik daar wel vrolijk van. Er is een goede mix van ervaring en jeugd. Een nieuw project? PSV heeft leuke spelers binnengehaald, maar ik heb niet per se het gevoel dat het iets nieuws is.”

TIP: Verdien 3.25 keer je inleg als PSV de schaal wint!

Goede keuze?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet…
86+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie