Hoedt denkt aan Eredivisie-comeback

Foto: Hoedt denkt aan Eredivisie-comeback

Wesley Hoedt hoopt zo snel mogelijk terug te keren in één van de Europese topcompetities. De aanvoerder van Watford sluit een terugkeer in de Eredivisie echter niet uit.

Watford-aanvoerder hoopt vooral op grote competitie

Traditiegetrouw worden de Premier League (Engeland), LaLiga (Spanje), Bundesliga (Duitsland), Serie A (Italië) en Ligue 1 (Frankrijk) tot de Europese topcompetities gerekend. Hoedt wil graag weer op dat niveau spelen. “Je moet altijd ambitieus blijven. Ik hoop dat ik de kans krijg om het te laten zien in de Premier League of een andere top-vijf competitie”, zo laat de verdediger weten aan ESPN.

Volgens Hoedt is een dergelijke transfer zeker haalbaar. “De mogelijkheid tot een transfer is er ook zeker geweest. Maar dan moet alles passen en kloppen. Ik hoop dat ik deze vorm kan doortrekken, sowieso tot de transferwindow opengaat.” Promotie met Watford naar de Premier League is ook nog een optie, maar dat lijkt de lastigste horde. “Maar je moet altijd ambitie houden en mijn ambitie is om het toch nog wel te laten op een niveautje hoger.”

Mocht een dergelijke transfer uitblijven, dan is een Eredivisie-rentree ook bespreekbaar. “Daar heb ik wel eens aan gedacht”, aldus de oud-AZ’er. “Maar ik denk dat ik nog niet klaar ben in het buitenland. Ik heb nog ambitie om het daar te laten zien. Voor nu heb ik sowieso nog anderhalf jaar een contract bij Watford en dat moet ik respecteren. En dat zal ik ook blijven doen. Mocht er ooit iets moois langskomen dan zal ik daar zeker naar kijken.”

Moet de Eredivisie-top een poging wagen?

  • Ja
  • Nee
221+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie