“Het is logisch dat ik gek werd, want dit is zo zuur”

Foto: “Het is logisch dat ik gek werd, want dit is zo zuur”

PEC Zwolle leek gisteren af te stevenen op een overwinning in het AFAS Stadion tegen AZ, maar toen was daar Sven Mijnans in de blessuretijd die de 2-2 maakte. Bram van Polen baalt als een stekker van die gelijkmaker, ‘want zo blijft het puntjes sprokkelen…’

Bram van Polen: “Aarghhh, vorige week ook al…”

Na het laatste fluitsignaal verscheen de PEC-captain voor de camera van ESPN: “Aarghhh, vorige week ook al. We zijn zo aan het bikkelen. En dan wéér in de laatste minuut. Dit zijn zulke kostbare punten. Als je er hier drie pakt, sta je negende. Het blijft sprokkelen op deze wijze.”

“Het is logisch dat ik gek werd, want dit is zo zuur”, vervolgde hij. “Een foutje van Jappie, die goed stond te keepen. Hij weet dat ook dondersgoed. Natuurlijk is het nu kut. Hij raakt hem half die Mijnans. En dan vliegt-ie er in.”

“We vechten als leeuwen”

Odysseus Velanas, de maker van de 1-2, dacht matchwinner te worden in Alkmaar: “We vechten als leeuwen, tót een minuut voor het einde. Weer een doelpunt tegen uit de laatste hoekschop. Echt, pfff, verschrikkelijk. Ik dacht nog: het zal toch niet wéér? Daarna glijdt hij uit en schiet hij de bal binnen. Dramatisch. We moeten van elkaar eisen dat dit niet meer gebeurt.”

Oefenmeester Johnny Jansen was als laatste aan de beurt: “Vorige week konden we met 2-2 nog blij zijn. Alleen we stonden hier voor en ik had echt een ander gevoel. Het stoom komt echt uit mijn oren. De spelers zijn zo teleurgesteld. Die pakken elkaar binnen nu aan. Heel kritisch. Dat gaat met veel vloeken en tieren. Ik heb hetzelfde gedaan.”

Balen?

  • Zeg dat wel
  • Valt toch wel mee?
172+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie