‘Gakpo krijgt gezelschap van PSV’er’

Foto: ‘Gakpo krijgt gezelschap van PSV’er’

Cody Gakpo maakte deze winterstop de overstap van PSV naar Liverpool. De aanvaller wordt in Engeland steeds belangrijker. Volgens Engelse media heeft Liverpool de PSV-smaak te pakken: tijdens PSV – Ajax zaten er opnieuw scouts op de tribunes van het Phillips Stadion.

‘Liverpool scoutte Sangaré tijdens Ajax-thuis’

Onder andere Express en 90Min schrijven dat Liverpool de verrichtingen van Ibrahim Sangaré live wilde meemaken. De verdedigende middenvelder, die na weken van afwezigheid tegen de Amsterdammers in de basis begon bij PSV, zou een goede indruk hebben achtergelaten op de scouts van The Reds.

Afgelopen winter deden PSV en Liverpool al zaken omtrent Cody Gakpo. De linksbuiten, die in Liverpool vaak vanuit het centrum opereert, krijgt in de zomer dus mogelijk gezelschap van zijn oude teamgenoot Sangaré.

De Ivoriaans international staat er, ondanks zijn reservebeurten van de afgelopen weken, internationaal gezien nog goed op. Sangaré moest de afgelopen weken toekijken hoe Erick Gutiérrez meer minuten kreeg. De Mexicaanse middenvelder zorgt er voorlopig niet voor dat de megatransfer van Sangaré in gevaar komt.

Sangaré is deze zomer voor een vastgesteld bedrag – naar verluidt tussen de 32,5 en 36,5 miljoen euro – op te pikken in het Phillips Stadion. De oud-middenvelder van Toulouse kostte de club zeven miljoen euro, waardoor er een mooie winst geboekt kan worden op de ontwikkeling van de 25-jarige middenvelder.

Twente
Almere City FC
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 17 april 2024 23:31.

Sangaré naar Liverpool?

  • Ja
  • nee
2666+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie