Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Feyenoord in wachtkamer voor succesvolle flankspeler’

Foto: ‘Feyenoord in wachtkamer voor succesvolle flankspeler’

Yankuba Minteh heeft een prima seizoen achter de rug bij Feyenoord. Eerder liet hij weten het geen straf te vinden om nog een jaar voor de Rotterdammers uit te komen. Deze keuze ligt echter niet in zijn handen, maar in die van Newcastle United, de club waar de Gambiaan onder contract staat.

Beslissing na trainingskamp

De zaakwaarnemer van Yankuba Minteh, Bakary Bojang, heeft van zich laten horen. Over de toekomst van de 19-jarige Minteh is hij duidelijk tegenover het Engelse medium Chroniclelive. “Als hij naar Newcastle gaat, zal hij zijn best doen. Als hij ergens op huurbasis naartoe gaat, zal hij ook zijn best doen. Hij wil gewoon aan het eind van de dag voetballen. Het is aan Newcastle en de manager om te beslissen of hij goed genoeg is of niet. Hij denkt er niet te veel over na. Hij zal proberen de manager ervan te overtuigen dat hij daar een rol heeft. Het wordt een spannende zomer en hij gaat gewoon zien wat er gaat gebeuren.”

Lekker gewoon gebleven

Minteh brak dit seizoen door bij Feyenoord. Hij werd naarmate het seizoen vorderde steeds constanter en maakt een goede ontwikkeling door. Bojang is maar wat trots op zijn pupil: “Mensen vergeten dat soms. Voor Feyenoord spelen op jonge leeftijd en een vaste waarde zijn tijdens het seizoen, is geweldig. Soms maakt hij fouten, soms staat hij uit positie, maar hij speelt voetbal omdat hij ervan houdt.” Verder heeft de Gambiaan geen last van sterallures of afleiding buiten het voetbal. “Hij is niet zoals andere spelers die in grote auto’s rijden – hij fietst gewoon naar de wedstrijden en naar de trainingen. Zo is hij gewoon.”

Hoop jij dat Minteh weer terugkeert bij Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
670+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie