‘Feyenoord hoefde Ajax-miljoenenaankoop zelfs voor schijntje niet’

Foto: ‘Feyenoord hoefde Ajax-miljoenenaankoop zelfs voor schijntje niet’

Als het aan Valentijn Driessen ligt, gaat trainer Maurice Steijn ‘voor een Nederlandse kern kiezen’ in zijn basisformatie bij Ajax. Die kern kan dan nog aangevuld worden met goede versterkingen zoals de Kroaten Josip Sutalo en Borna Sosa, stelt Driessen in de podcast Kick Off.

Telegraaf-journalisten verwachten niet heel veel van Sivert Mannsverk

Hij moet niet voor een heel vreemdelingenlegioen gaan kiezen en dan maar hopen dat het goed valt, want dan ga je denk ik veel te veel punten verspelen.” Driessen denkt dat drie 1-0 zeges de komende weken (tegen FC Twente, Olympique Marseille en Feyenoord) er bij wijze van spreken al voor kunnen zorgen ‘dat iedereen alles weer vergeten is wat er gebeurd is.

Presentator Pim Sedee vraagt zich verder af of bijvoorbeeld Sivert Mannsverk tegen Twente zal gaan debuteren komend weekend? “Hij heeft maar 8000 volgers op Twitter. Minder dan 10.000. Zelfs onze Jeroen Kapteijns (journalist Telegraaf, red.) heeft er meer.” Clubwatcher Mike Verweij cynisch: “Dat zijn er wel weinig, voor ‘de nieuwe Frenkie de Jong

‘Feyenoord wees Mannsverk voor anderhalf miljoen nog af’

Verweij liet al vaker doorschemeren dat hij niets begrijpt van het binnenhalen van Mannsverk, die in zijn ogen de ontwikkeling van eigen toptalenten als Silvano Vos blokkeert. Mannsverk kwam voor ruim zes miljoen euro over van Molde FK. Driessen: “Als je drie jaar bij Molde blijft voetballen…” Verweij besluit: “Het opvallende is wel dat Mannsverk vorig jaar nog voor anderhalf miljoen euro bij Feyenoord is aangeboden, maar die zagen er vanaf omdat de hele deal te gecompliceerd was. Te veel mensen bij betrokken..”

Gaat Mannsverk slagen bij Ajax?

  • Ja
  • Nee
4184+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie