‘Feyenoord heeft structureel probleem’

Foto: ‘Feyenoord heeft structureel probleem’

Feyenoord won met de nodige moeite bij Vitesse, maar deed daarmee wel uitstekende zaken. Concurrenten FC Twente, AZ en PSV lieten punten liggen, maar de ochtendkranten zien desondanks een structureel probleem bij de Feyenoorders. De kranten zien dat de Rotterdammers ontzettend veel kansen missen en stellen dat het gevolgen kan hebben in andere grote wedstrijden.

Feyenoord mist veel kansen

“Arne Slot benoemde het maar zoals het is na de 1-2 zege bij Vitesse. Zijn Feyenoord kampt met een structureel probleem. De Rotterdammers krijgen volop kansen, maar maken te weinig het verschil”, concludeert het Algemeen Dagblad. “Feyenoord leunt erg op de scoringsdrift van Santiago Giménez. Die leek in het eerste kwartier al driemaal op weg naar de openingstreffer, maar de Mexicaan bleek andermaal niet zo scherp als eerder in het seizoen. Vanaf het middenveld en vanaf de flanken scoort Feyenoord te weinig.”

Ook De Telegraaf constateert hetzelfde probleem en stelt dat trainer Arne Slot zich toch enigszins zorgen moet gaan baren. “geruststellend met het oog op de komende confrontaties met PSV in de achtste finales van de KNVB Beker en FC Twente en AZ in de Eredivisie is het allemaal nog niet voor Feyenoord. Vooral omdat de regerend kampioen veel te veel kansen blijft missen en zodoende tegenstanders het idee geeft dat er iets te halen valt.”

Bij de Volkskrant ziet men ook dat Feyenoord zichzelf de problemen op de hals haalt. “Feyenoord was hartstikke goed voor rust, het lanceerde tal van fraaie aanvallen op een hondsberoerd veld. Maar bijna alle kansen werden gemist, en na rust werd de regerend kampioen ineens langdurig overlopen door Vitesse, club in grote sportieve en financiële nood.”

Zie jij Feyenoord de beker winnen?

  • Ja
  • Nee
119+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie