´Erik ten Hag krijgt er nog een linksachter bij´

Foto: ´Erik ten Hag krijgt er nog een linksachter bij´

Sergio Reguilón zou net voor het sluiten van de transferwindow nog een overstap maken van Tottenham Hotspur naar Manchester United. De Spaans international lijkt op een zijspoor te zijn geraakt in Londen en kan vertrekken naar Manchester. Het zou gaan om een huurconstructie voor Reguilón.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Defensieve versterking voor Ten Hag

Volgens journalist David Ornstein zal de Spanjaard dus naar United vertrekken voor één seizoen. Erik ten Hag heeft met Luke Shaw en Tyrell Malacia natuurlijk twee uitstekende linksachters rondlopen in de selectie. Maar momenteel zijn beide spelers geblesseerd waardoor Ten Hag weinig andere opties heeft.

Reguilón vertrok in 2020 van Real Madrid naar Tottenham Hotspur. De Engelse ploeg betaalde ruim dertig miljoen voor de Spaanse back, maar de speler heeft de trainers van Tottenham nooit kunnen overtuigen. Afgelopen seizoen werd de speler verhuurd aan Atlético Madrid en ook dit seizoen is er dus geen plek voor Reguilón. Naast het aantrekken van deze linksachter is United nog altijd actief op de transfermarkt. Sofyan Amrabat zou namelijk de selectie van Manchester United moeten versterken.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie