Akkefietje rond Klaassen in spelerstunnel: ‘Wat lul jij nou?’

Foto: Akkefietje rond Klaassen in spelerstunnel: ‘Wat lul jij nou?’

Op Twitter gaan vandaag al beelden viral waarop we zien dat Feyenoord-captain Orkun Kökcü zijn concullega Dusan Tadic keihard negeert rondom de toss, nu is het 1908 dat met het volgende bewijs van een opgestoken vuurtje in de aanloop naar De Klassieker komt.

‘Davy Klaassen op zijn plek gezet door Feyenoord-spelers’

De doorgaans betrouwbare website schrijft namelijk over een akkefietje in de spelerstunnel, waar bankzitter Davy Klaassen zijn ploeggenoten wilde oppeppen. “Kom op Ajax. Dit is de kampioenswedstrijd!”, zou Klaassen geroepen hebben. Waarop één van de Feyenoord-spelers (of zelfs meerderen) zou hebben gereageerd: “Wat lul jij nou? Je zit op de bank!”

Klaassen kwam een kwartier voor tijd het veld in, maar kon niet voorkomen dat Feyenoord met 2-3 won in de Johan Cruijff Arena en daarmee het gat op de ranglijst tot zes punten vergrootte.

Kökcü ‘klaar met praatjes vooraf’

Na afloop deed Kökcü geen moeite om zijn frustraties richting Amsterdam te verbergen. De Turk zei onder meer: “Ik was er klaar mee dat ze vooraf steeds praten dat ze de beste zijn. Dat ze denken altijd de beste te zijn. Vandaag zijn we bij ze weggelopen.”

Later nuanceerde Kökcü zijn eigen uitspraken nog wel lichtelijk, bij de NOS: “Dat was vlak na de wedstrijd, pure emotie. Ajax is een grote club en ze hebben veel prijzen gewonnen. Het is ook wel een beetje normaal, hoor, dat ze dit soort dingen zeggen. Maar gelijk na de wedstrijd zat ik nog vol in de emotie. Dan roep je wel eens dingen.”

Scoort Klaassen de 0-1 tegen Frankrijk?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Terecht dat de Feyenoord-spelers Klaassen hierbij terechtwezen

  • Eens
  • Oneens
2153+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie