‘Ajax wil wederom shoppen bij Antwerp’

Foto: ‘Ajax wil wederom shoppen bij Antwerp’

Tijdens de transferperiode nam Ajax Gastón Ávila over van Royal Antwerp. Sven Milsintat is ondertussen vertrokken, maar de scouts van Ajax schijnen nu bezig te zijn met het Arthur Vermeeren. De achttienjarige middenvelder brak vorig seizoen door en lijkt in de komende transferperiodes een volgende stap te kunnen gaan maken. Ajax is echter niet de enige geïnteresseerde in de diensten van Vermeeren. Er is concurrentie van onder andere Liverpool en Barcelona.

Belgisch wonderkind

Afgelopen seizoen werd Vermeeren met Antwerp in extremis kampioen van België. Dit seizoen heeft hij nog geen wedstrijd gemist en hij speelt bijna elke minuut. De martkwaarde van de jonge Belg stijgt dan ook met de wedstrijd en de Europese clubs lijken Vermeeren snel te willen aantrekken. Volgens het Spaanse EL Mundo Deportivo zijn Liverpool, Brighton, West Ham, Barcelona en dus Ajax geïnteresseerd in de rechtspoot. Mocht Ajax de Belg aan willen trekken, dan zal het snel moeten gebeuren. Op het moment dat hij zich stormachtig blijft ontwikkelen wordt hij waarschijnlijk te duur voor de Amsterdammers.

Het voordeel wat Ajax heeft vergeleken met de overige clubs is dat er bij Antwerp met Marc Overmars wel een bekende technisch directeur zit. Ondanks dat er bij Ajax veel aankopen zijn gedaan in de afgelopen maanden lijkt de ploeg wel een versterking als Vermeeren te kunnen gebruiken. Daarentegen is het middenveld van Ajax al drukbezet en lijkt de ploeg eerder een aanvaller nodig te hebben.

Zie jij Vermeeren naar Ajax gaan?

  • Ja, die trekken in de winter de portemonnee
  • Nee, hij is te duur voor Ajax
762+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie