PSV mag meevallertje bijschrijven na opvallende China-transfer

Soccernews

Kevin van Veen werd een jaar geleden door SC Cambuur binnengehaald als de man die de Leeuwarders moest behoedden voor degradatie. De verhuurperiode verliep echter zeer teleurstellend: de aanvaller wist slechts één keer doel te treffen en Cambuur eindigde als laatste in de Eredivisie. Dit seizoen lijkt Van Veen zijn vorm bij Scunthorpe United echter weer helemaal te hebben teruggevonden en dat is in China niet onopgemerkt gebleven.

Volgens het Engelse Sky Sports zou de Chinese club Henan Jianye FC namelijk een bod van maar liefst 4,6 miljoen euro hebben uitgebracht op de de Brabander. De Engelsen lijken echter niet van plan om de boomlange spits te laten vertrekken, want het bod is naar verluidt afgewezen. Van Veen beschikt bij de League One-club nog over een contract tot de zomer van 2018.

[b]Update 18:10 uur[/b]
Diverse media schrijven dat de transfer van Kevin van Veen naar Henan Jianye FC nog altijd een grote kans van slagen heeft. Mocht dit lukken, krijgt SC Cambuur een leuk deel van de fikse transfersom. Ook PSV deelt mee. De jeugdclub van Van Veen heeft recht op zo’n 0,75% van de genoemde 4,6 miljoen euro, mits de transfer definitief doorgang vindt vanavond.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie