Zo reageert Maurice Steijn op onthulling ‘eenzame’ Akpom

Foto: Zo reageert Maurice Steijn op onthulling ‘eenzame’ Akpom

Chuba Akpom onthulde vorige week dat hij zich de eerste maanden bij Ajax erg eenzaam heeft gevoeld. De Engelsman woonde heel lang in een hotel, al kwam dat deels doordat hij zelf volgens Cristian Willaert van ESPN al meer dan twintig voorgestelde woningen af had gewezen.

Steijn zei: ‘Ik heb me ook wel eens eenzaam gevoeld bij Ajax’

Kees Jansma sprak met de inmiddels ontslagen Maurice Steijn over het interview van Akpom. “Ik heb het gevoel dat het woord ‘eenzaamheid’ nu een beetje uit z’n verband wordt getrokken. Die jongen woonde in een hotel, z’n gezin was al dan niet aanwezig. Het is niet al te leuk, het is niet top”, begint Jansma bij RTL. “Wat Steijn zei, is: ‘Het kan dat hij zich eenzaam heeft gevoeld. Dat heb ik me ook weleens gevoeld bij Ajax.’ Er werd langs elkaar heen gewerkt, punt uit.”

Kieft vermoedt dat de slechte resultaten bij hebben gedragen aan het gevoel van Akpom. “De berichtgeving over Ajax en de kwaliteiten van de aankopen is heel negatief. Dan is het niet de beste periode om in een hotel in het buitenland te zitten. Maar goed, het hoort er een beetje bij. Sfeer ontstaat gewoon uit resultaten.”

‘Catastrofe’

“Het was een catastrofe. Persoonlijk en voor het team”, vertelde Akpom aan ESPN. “Ik heb me twee maanden lang niet gesetteld gevoeld. Pas deze week. Ik heb in mijn eentje in een hotel gezeten en heb niet gespeeld. Ik voelde me alleen hier. Maar deze week voelde ik me weer mezelf. Ik zit in een appartement en de nieuwe trainer sprak meteen met me. Als mens, niet als voetballer.”

Steijn is slecht behandeld bij Ajax

  • Ja
  • Nee
2558+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie