Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Zirkzee weet bijna nieuwe bestemming’

Foto: ‘Zirkzee weet bijna nieuwe bestemming’

AC Milan hoopt Joshua Zirkzee spoedig te kunnen inlijven. Volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio werkt de Italiaanse grootmacht achter de schermen hard aan het bereiken van een deal.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Serieuze interesse AC Milan in Zirkzee

De aanvaller staat na een succesvol seizoen bij Bologna, dat in de Serie A op de vijfde plaats eindigde, op het lijstje van veel clubs. Zirkzee was namelijk in 34 wedstrijden in de Italiaanse competitie, waarvan 2 duels als invaller, verantwoordelijk voor elf doelpunten en vier assists.

Naast AC Milan denken Juventus en meerdere Premier League-clubs ook na over zijn komst. Voorlopig zijn de Milanezen echter het meest concreet. Ze hebben naar verluidt de voorbije periode meermaals contact gehad met Bologna en zelfs al een tegenvoorstel gedaan.

Voorstel zet Bologna aan het denken

Aangezien Zirkzee een afkoopclausule van 40 miljoen euro in het contract heeft staan, weet AC Milan wat het op tafel moet leggen om hem binnen te halen. De clubleiding vindt dat echter te veel van het goede en probeert er wat miljoenen euro’s vanaf te praten om de deal rond te maken.

Het is onbekend in hoeverre Bologna bereid is om mee te gaan. Zirkzee heeft bij zijn huidige werkgever nog een verbintenis tot medio 2026. Hij hoopte deze zomer deel te nemen aan het Europees kampioenschap in Duitsland, maar bondscoach Ronald Koeman besloot hem niet in de selectie van Oranje op te nemen

Gaat Zirkzee bij AC Milan slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie