Xavi bevestigt toptransfer Dembélé

Foto: Xavi bevestigt toptransfer Dembélé

Ousmane Dembélé staat op het punt te vertrekken naar Paris Saint-Germain. Ook Barcelona-coach Xavi bevestigde na de 0-1 overwinning in de oefenwedstrijd tegen AC Milan, dat de watervlugge Fransman op weg is naar de uitgang.

Xavi baalt van vertrek Dembélé

Van een transfer van Dembélé naar PSG is al langer sprake en ook Xavi vertelde tegenover de Spaanse pers dat de aanvaller een vertrekwens heeft. “Hij heeft een voorstel van Paris Saint-Germain op zak en er is niets dat we kunnen doen. Ik heb er een slecht gevoel over, maar het is een persoonlijke beslissing.”

Volgens de Spaanse oefenmeester is het onmogelijk om de Fransman aan boord te houden. “Dit is hoe de markt werkt, wij kunnen niet concurreren met de aanbieding die PSG hem heeft gedaan. Het ligt buiten ons bereik.” Dat terwijl Xavi Dembélé graag had willen houden. Ik ben wel een beetje teleurgesteld in hem, ja, omdat we goed voor hem hebben gezorgd. Maar hij heeft ons verteld dat hij met Luis Enrique en Nasser heeft gesproken en dat hij weg zal gaan. Er was geen manier meer om hem te overtuigen.”

Dembélé was in de maand juli voor een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen euro over te nemen. In augustus zou dat bedrag verdubbelen, maar PSG was er op tijd bij, dat met de aanvaller overeenstemming heeft bereikt over een contract voor vijf seizoenen.

Heeft Dembélé een goede keuze gemaakt?

  • Ja, goed dat hij heeft gekozen voor PSG
  • Nee, had beter bij Barcelona kunnen blijven
293+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie