Willems sluit Eredivisie-rentree niet uit: “PSV niet realistisch”

Foto: Willems sluit Eredivisie-rentree niet uit: “PSV niet realistisch”

Jetro Willems is op 28-jarige leeftijd nog niet van plan om het bijltje erbij neer te gooien. Het is al geruime tijd stil rond de 22-voudig international van Oranje, maar zijn ambities zijn er nog altijd.

Willems maakte in het verleden furore in het shirt van PSV. De laatste jaren was hij actief in het buitenland, met het Duitse Greuther Fürth als laatste werkgever. Sindsdien is de linksback clubloos, maar stelt hij tegenover Voetbal International: “Ik heb een soort van break genomen om even alles op orde te krijgen. Ik heb een paar heftige jaren achter de rug. Met mijn blessure, toen. Daarna had ik geen tijd voor mezelf.”

Willems heeft nog steeds contacten met PSV, maar waar hij binnenkort eventueel opduikt? Niet in de woestijn in ieder geval… “Ik wil voorlopig weer lekker voetballen in een goede competitie in Europa. Er is interesse uit een aantal landen, ook uit Nederland. In principe sta ik overal voor open. Subtop of top Eredivisie zou ook kunnen.”

PSV lijkt niet aan de orde voor Willems. “Ja, supporters blijven vragen wanneer ik terugkom. Dat is mooi. Het betekent dat ik iets goeds heb gedaan in Eindhoven. Als ik naar wedstrijden ga, praat ik weleens met Marcel Brands. Niet over een transfer. PSV heeft Philipp Max, Fredrik Oppegård en Mauro Júnior al voor de linksbackpositie. Jetro Willems erbij nemen, is op dit moment niet realistisch, denk ik. Maar ik verwacht dat ze na dit seizoen twee van de drie linksbacks willen verkopen. Dan is het misschien wel een optie. PSV blijft sowieso speciaal voor mij.”

Kan hij nog mee bij PSV?

  • Ja
  • Nee
873+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie