Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Vitesse onrustig: “Proces gaat te langzaam”

Foto: Vitesse onrustig: “Proces gaat te langzaam”

Algemeen directeur Edwin Reijntjes is opgelucht dat de licentiecommissie Vitesse opnieuw uitstel heeft gegeven. Tóch is hij niet gerust op de huidige situatie, zo stelt hij op de clubwebsite.

Grote zorgen bij Vitesse

De commissie is van mening dat Vitesse al wekenlang op de goede weg zit en heeft daarom besloten om de deadline uit te stellen naar 17 juni. Het biedt de vereniging de gelegenheid om de zaken op orde te krijgen, maar daarvoor moet er volgens Reijntjes nog wel een hoop gebeuren.

“Wij zijn nog steeds – zonder twijfel – van mening dat we niet tot nauwelijks verder kunnen snijden dan hetgeen nu op papier staat”, stelt hij. “Dat wil zeggen dat we een gat in de begroting hebben van zes miljoen euro, los van de schuldenlast. Externe financiering is dus een absolute noodzaak. Dit proces gaat echter te langzaam.”

Regionale investeerders gezocht

Supporters zijn onder meer gestart met een crowdfundingactie, maar dit bedrag is volgens Reijntjes absoluut niet voldoende om Vitesse overeind te houden. Hij benadrukt dat er (regionale) investeerders nodig zijn om een sluitende begroting te krijgen. Die gesprekken lopen al een tijdlang.

“De komende week staan er een boel afspraken in de agenda. Hopelijk zorgt dit voor de benodigde injectie. Als de regio immers wat wil, dan is dit echt de laatste kans. De supporters hebben met de crowdfunding hun werk gedaan, nu is het aan het regionale bedrijfsleven om hun bijdrage te leveren.”

Is een profwereld zonder Vitesse voor te stellen?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie