EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Veerman reageert op bijzondere bijnaam: “Heel makkelijk weer”

Foto: Veerman reageert op bijzondere bijnaam: “Heel makkelijk weer”

Joey Veerman verwacht dat het Nederlands elftal een mooi eindtoernooi tegemoet goed. In gesprek met Voetbal International wijst hij onder meer naar de resultaten van de concurrentie.

Hoop bij Veerman na resultaten

Oranje heeft twee redelijk eenvoudige oefenwedstrijden achter de rug. Het versloeg zowel Canada als IJsland overtuigend met 4-0, waardoor het met vertrouwen naar het Europees kampioenschap in Duitsland toeleeft. Andere landen hadden het een stuk lastiger, zo zag Veerman ook.

“Als je dan ziet dat Frankrijk het moeilijk had met Canada en gelijkspeelde en Engeland verloor van IJsland, terwijl wij aanmerkelijk minder problemen hadden met deze tegenstanders, zegt dat niet veel, maar wel iets”, stelt Veerman. “We creëren sowieso veel kansen en het zijn ook nog eens uitgespéélde kansen.”

Bijzondere bijnaam na sterk seizoen

Veerman mag hopen op een basisplaats, aangezien Frenkie de Jong eerder geblesseerd afhaakte. De Volendammer heeft een goed seizoen achter de rug en kreeg zelfs de bijnaam ‘Paling Pirlo’. Voor de middenvelder is het een mooi compliment, al vindt hij de vergelijking zeker niet opgaan.

“Ja, maar waarom moet dat paling er dan weer bij, he? Heel makkelijk weer. Zo van lekker: Volendams. Maar goed, het is best wel eervol dat ze mij met zo’n geweldige speler durven te vergelijken, alleen houdt daarbij wel alles op. Ik heb ik het nog lang niet laten zien op het niveau waar (Andrea, red.) Pirlo jaren heeft gespeeld.”

Hoort Veerman bij Oranje in de basis te staan?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
263+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie