Van Persie is Feyenoord dankbaar: “Loopt als een rode draad door mijn leven”

Foto: Van Persie is Feyenoord dankbaar: “Loopt als een rode draad door mijn leven”

Robin van Persie heeft naar eigen zeggen veel te danken aan Feyenoord. De 40-jarige trainer was sinds 2020 in verschillende functies betrokken bij de Rotterdammers, en verkaste onlangs naar sc Heerenveen.

Robin van Persie vertrekt naar sc Heerenveen en is oude club Feyenoord erg dankbaar

Van Persie kijkt met een ‘positief gevoel’ terug op zijn tijd bij Feyenoord, waar hij eerder in twee periodes excelleerde als speler. “Dan bedoel ik alles eromheen, ook de behulpzaamheid vanuit de club richting mijn reis, want het is eigenlijk ook een reis die ik de afgelopen drie jaar heb afgelegd”, klinkt het tijdens zijn eigen toernooi in Maassluis tegen de officiële kanalen van Feyenoord. “Een reis die al iets langer dan drie jaar geleden is begonnen, waarin de club heel erg heeft meegedacht met mij, om ook de voorwaarden voor mij zo goed als mogelijk te krijgen, zodat ik ook die stappen kon blijven maken als coach.”

“Ik ben het eigenlijk vanaf dat moment iedere dag steeds leuker gaan vinden”, vervolgde de voormalig topspits. “Ik ben de club daarin heel erg dankbaar en ga nu voor de volgende stap in mijn carrière.” Die volgende stap ligt bij sc Heerenveen.

Positief gevoel

“Dat is wat ik op dit moment voelde dat de juiste stap is en die stap neem ik ook heel bewust. Maar ik ben de club heel erg dankbaar. Als een rode draad loopt Feyenoord door mijn leven heen. Als jonge speler en ook als trainer heb ik mijn beginstappen op Varkenoord kunnen maken. Dan kijk ik met een enorm positief gevoel terug op de afgelopen drie jaar.”

Had hij niet beter bij Feyenoord kunnen blijven?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
103+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie