Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Van Hooijdonk krijgt sneer: “Wanbeleid!”

Foto: Van Hooijdonk krijgt sneer: “Wanbeleid!”

NAC promoveerde ten koste van Excelsior naar de Eredivisie. Volgens Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam heeft de club uit Breda het nodige geluk gehad. De promotie is volgens Krabbendam niet voortgekomen uit goed beleid bij NAC.

Krabbendam kraakt wanbeleid NAC

“Dit is totaal geen beleid”, is Krabbendam kritisch in het ESPN-programma Voetbalpraat. “Wanbeleid wordt eigenlijk beloond met deze promotie. Of dachten ze dat de promotie kwam door goed beleid? Het is echt onvoorstelbaar gewoon.”

Krabbendam stelt dat NAC in Rotterdam ook zeer goed is weggekomen. “Er is geen NAC-supporter onder de tram gelopen bij het vieren van het feest, de straatprijs gaat daar vallen, ze kunnen een staatslot kopen. Er is toch geen club met zo verschrikkelijk veel geluk als NAC? Dat is toch onvoorstelbaar.”

Puinhoop in NAC-organisatie

NAC heeft met Remco Oversier een nieuwe algemeen directeur aangetrokken, maar volgens Krabbendam moet er op heel veel vlakken nog van alles gebeuren. “Ze kunnen alles aantrekken, een nieuwe trainer, maar ze moeten gewoon 23 nieuwe spelers halen willen ze in de Eredivisie blijven.” Kenneth Perez haakt daar vervolgens op in. “Maar je hebt het over beleid, beleid begint natuurlijk boven. Dat begint niet met die 23 spelers, dat begin met wie de lijnen uitzet.”

Krabbendam richt vervolgens zijn pijlen op Van Hooijdonk. “Ze hebben daar een commissaris technische zaken, Pierre van Hooijdonk, met een vetorecht. Daarom komt een aantal directeuren niet, want die denken: dan krijg ik dat gezeur aan mijn hoofd als ik een keer wat wil bewerkstelligen. Nu komt Oversier over van dat makelaarskantoor, die gaat daar wel mee akkoord. Dus ik zie niet in hoe er daar snel iets veranderd.”

Verwacht jij dat NAC het volgend seizoen gaat redden in de Eredivisie?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
3078+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie