Van Hanegem geïrriteerd na vraag: ‘Jullie zijn geen haar beter’

Foto: Van Hanegem geïrriteerd na vraag: ‘Jullie zijn geen haar beter’

Willem van Hanegem is er niet gediend van dat hij gevraagd werd naar zijn mening over de uithaal van de ex-vrouw van Dirk Kuijt vorige week. Zij hing volop de vuile was buiten na hun scheiding.

Willem van Hanegem niet gediend van vraag over tirade ex-vrouw Dirk Kuijt

In de Nieuwe Revue reageert Van Hanegem desgevraagd: “Wat ik ervan vind dat zijn ex-vrouw privézaken met de media bespreekt? Daar heb ik geen mening over, daarvoor verwijs ik je naar RTL Boulevard.. In mijn tijd als voetballer waren de media veel minder nieuwsgierig naar dingen die zich thuis afspelen. Verslaggevers waren ook minder brutaal. Door mijn mening te vragen over de situatie rondom de uitlatingen van de ex-vrouw van Dirk Kuijt, zijn jullie geen haar beter.”

De Kromme vindt het onbegrijpelijk dat zijn mening erover interessant wordt geacht. “Dat jullie je met dat soort dingen bezighouden… Dat profvoetballers hun privéleven moeten delen met de media, vind ik lulkoek. Wat gek zeg. Maar helaas hoort het er tegenwoordig wel bij.”

Van Hanegem merkt dat BN’ers het lang niet altijd makkelijk hebben tegenwoordig. “Als je aardig kunt voetballen, dansen, acteren of presenteren, duiken de media in de persoonlijke levens van die bekendheden. En tja, daar zit ook weleens wat vervelends tussen, zoals nu bij Kuyt. Daar hoeven we geen medelijden mee te hebben. Kuijt die redt z’n eigen wel. En wat zijn ex allemaal voor de camera roept, interesseert me totaal niet.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Snap jij de irritatie van Willem?

  • Ja
  • Nee
1242+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie