Ex-vrouw Dirk Kuijt hangt vuile was buiten na rechtszaak: ‘Ik sta er alleen voor’

Foto: Ex-vrouw Dirk Kuijt hangt vuile was buiten na rechtszaak: ‘Ik sta er alleen voor’

Dirk Kuijt stond dinsdag tegenover zijn ex-vrouw Gertrude in de rechtbank. Na afloop was RTL Boulevard aanwezig om bij beide partijen verhaal te halen. Dirk wilde niet veel kwijt over de rechtszaak, Gertrude wel. Voor de microfoon van Aran Bade liep de voormalig voetbalvrouw behoorlijk leeg.

Dirk Kuijt reageert op rechtszaak

“Ja, het duurde lang. Maar nogmaals: het is een privékwestie en zeker voor de kinderen wil ik het daarbij laten. Dus ik hoop dat jullie dat respecteren”, klonk de reactie van Dirk Kuijt op een nieuwsgierige Aran Bade. De oud-prof was niet voornemens veel los te laten over de inhoud van de rechtszaak tussen hem en zijn ex-vrouw Gertrude van Vuuren.

Van Vuuren wilde haar zegje wel graag doen. De voormalig voetbalvrouw liet weten door ‘een diep dal’ gegaan te zijn na de scheiding. “Er zijn gewoon afspraken gemaakt en ik dacht dat we daar gewoon goed overeen zijn gekomen. En uiteindelijk worden die afspraken niet nagekomen”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

“Er zijn heel veel afspraken waar we gewoon andere gedachten over hebben”, gaat ze verder. “Ik heb het nooit zien aankomen. Ik was vijftien toen ik met hem een relatie begon. We hebben alles meegemaakt. En daar zijn vier prachtige kinderen uitgekomen. Het is gewoon een grote teleurstelling voor mij.”

Ging Dirk Kuijt vreemd?

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, besprak in december de rechtszaak rondom Dirk en Gertrude in een video-item van De Telegraaf. Gertrude ontdekte een buitenechtelijke relatie van Dirk doordat ze meerdere parkeerboetes ontving vanuit een straat in Amsterdam, waar Dirk steeds vaker verbleef zonder parkeergeld te betalen. Deze ontdekking leidde uiteindelijk tot hun scheiding. Nu staan ze opnieuw voor de rechter omdat Dirk de gemaakte afspraken rond de scheiding niet zou nakomen.

“Je denkt dat je uit hetzelfde dorp komt, met hetzelfde geloof en dezelfde normen en waarden in een huwelijk. Maar dat bleek gewoon niet waar te zijn”, gaat Van Vuuren tegen Boulevard verder. “Zijn kaarsje was uitgedoofd. Alleen is er over mijn leven een tornado gekomen. En van mijn kinderen. Weet je, ik heb heel veel dingen moeten aanhoren en zien. En de kinderen uiteindelijk ook. Ik sta er voor mijn gevoel behoorlijk alleen voor.”

“Het heeft wel heel erg veel invloed op zijn kinderen”, verzucht de ex-vrouw van de Liverpool- en Feyenoord-ster van weleer. “Want hij heeft ze gewoon al zes maanden niet gezien. Die zijn daar dusdanig van slag van geweest. En ze kunnen het niet accepteren”, besluit ze.

Wist jij dat dit speelde in familie Kuijt?

  • Ik wel.
  • Ik niet.
6801+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie