Van Gangelen tipt: ‘Hij kan in de basis bij Ajax, bij PSV en Feyenoord weet ik niet’

Foto: Van Gangelen tipt: ‘Hij kan in de basis bij Ajax, bij PSV en Feyenoord weet ik niet’

Jan Joost van Gangelen is lyrisch over Alen Halilovic, die zich bij Fortuna Sittard dit seizoen ontpopt tot misschien wel dé revelatie van de Eredivisie. Tijdens een uitzending op ESPN brengt de presentator Halilovic als gespreksonderwerp op tafel.

ESPN-presentator steekt loftrompet uit voor Alen Halilovic

Van Gangelen wijst naar uitspraken van Halilovic die in gesprek met Voetbal International liet weten dat hij ‘droomt van Ajax. Hij kan in de basis bij AZ, FC Twente en Ajax momenteel. PSV en Feyenoord weet ik niet”, stelt Van Gangelen over de 27-jarige Kroaat.

“Ik heb voor drie van mijn favoriete clubs gespeeld. Barcelona, AC Milan, Dinamo Zagreb. Er is er nog ééntje over. Het is een Nederlandse club, hopelijk zal ik er ooit voor spelen”, zei Halilovic over Ajax. “Ajax is voor mij de grootste club van Nederland, historisch gezien. Ze hebben het nu even moeilijk met een jong team, maar met één goede wedstrijd kan het daar weer gaan draaien.”

Van der Vaart: ‘Meteen halen’

“Nou, als ik het voor het zeggen had bij Ajax, zou ik hem meteen halen”, zei Rafael van der Vaart al over Halilovic. “Dat meen ik oprecht. Hij moet wel nog wat fitter worden, dat snap ik. Ik ben heel blij voor hem. Je hebt bij hem een beetje het Ihattaren-gevoel: als je hem weet te raken… Het is een geweldige gozer.”

Eens met Jan Joost?

  • Ja
  • Nee
467+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie