Tevreden Bosz stipt verbeterpunt PSV aan

Foto: Tevreden Bosz stipt verbeterpunt PSV aan

PSV plaatste zich dinsdagavond zonder al teveel moeite voor de play-offs van de Champions League voorrondes. Sturm Graz werd met 1-3 verslagen en dat was ruim voldoende na de eerdere 4-1 overwinning in Eindhoven. Het leidde tot tevredenheid bij Bosz, die echter ook nog wel een verbeterpunt aanwees voor zijn ploeg.

Bosz kritisch op restverdediging PSV

Bosz vertelde tegenover Veronica dat zijn ploeg bij vlagen goed had gespeeld, maar dat er ook nog ruimte voor verbetering is. “Maar om hier te domineren, in hun stadion, waar het behoorlijk luid is en waar het veld niet optimaal was: dan vind ik dat we het behoorlijk gedaan hebben.”

De oefenmeester legde uit wat er nog beter moet bij PSV. “We moesten de restverdediging beter organiseren; zij werden eigenlijk alleen maar gevaarlijk wanneer ze de bal lukraak wegschoten. En natuurlijk weer de spelhervattingen, dat moeten we toch ook beter verdedigen.”

PSV heeft de controle

Dat PSV in de eerste helft op achterstand kwam was voor Bosz geen reden tot paniek. “Ik denk niet dat we daarna wakker schrokken, we hadden van tevoren al gezegd dat we geconcentreerd moesten zijn. Er was een wat moeilijke middenfase, maar aan het einde van de eerste helft kregen we het wel onder controle. Dat hebben we in de tweede helft uitgebouwd.”

PSV moet nu opnieuw zien af te rekenen met Rangers FC voor een plek in de groepsfase van de Champions League. “Daar heb ik zin in, maar daar gaan we ons pas druk over maken als het zover is”, aldus Bosz.

Zie jij PSV zich kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League?

  • Ja, dat gaat lukken
  • Nee, dat halen ze niet
264+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie