‘Ten Hag heeft Kroatische doelman op het oog’

Foto: ‘Ten Hag heeft Kroatische doelman op het oog’

Erik ten Hag hoopt komende zomer een nieuwe keeper aan de selectie toe te voegen. Volgens Sportske Novosti is de kans reëel dat Dominik Livakovic de versterking wordt en komend seizoen de concurrentiestrijd aangaat met David de Gea.

Livakovic naar Manchester United

Livakovic geniet veel interesse van buitenlandse topclubs, die de keeper van Dinamo Zagreb graag verwelkomen. De doelverdediger deed het met Kroatië uitstekend tijdens het wereldkampioenschap in Qatar en maakte onder meer tegen Brazilië een uitstekende indruk, waarmee hij de aandacht van de scouts op de tribunes kreeg.

Waar verschillende clubs hem willen inlijven, is volgens het medium Manchester United het meest concreet. De Engelse topclub zoekt een concurrent van De Gea. De Spanjaard is nog altijd verzekerd van een basisplaats, maar gezien zijn leeftijd wil Manchester United de komende jaren een goed alternatief hebben.

De Kroaat beschikt over een contract tot medio 2024, maar heeft naar verluidt een ontspanningsclausule aan zijn verbintenis laten toevoegen. Daardoor heeft Manchester United de mogelijkheid om hem voor 10 miljoen euro over te nemen. De Engelsen zouden voornemens zijn om snel te handelen en met de keeper om de tafel te gaan zitten.

Onderhandelingen Dinamo Zagreb

Ondertussen probeert Dinamo Zagreb om zijn contract te verlengen, maar de onderhandelingen gaan allerminst vlekkeloos. De International zou een bedrag van 1,2 miljoen euro aan salaris willen ontvangen, wat de Kroaten te gortig vinden. Het lijkt er daarom sterk op dat Livakovic deze zomer de club gaat verlaten.

Pakt Manchester United de FA Cup?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Welke keeper is beter?

  • Livakovic
  • De Gea
78+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie