Ten Hag gesteund: “Vechten als honden”

Foto: Ten Hag gesteund: “Vechten als honden”

Erik ten Hag komt bij Manchester United vanwege tegenvallende resultaten steeds meer onder druk te staan. Scott McTominay maakt echter duidelijk dat de spelersgroep nog steeds achter hem staat.

Tegenvallende resultaten van Manchester United

Op de clubwebsite gaat de voetballer uitgebreid in op de huidige situatie van de topclub. Waar Manchester United aan het begin van het voetbaljaar nog hoopte dat het mee kon doen voor het Engelse landskampioenschap, staat het in de middenmoot van de Premier League en presteert het ook in andere competities matig.

De club ging woensdagavond nog met 0-3 onderuit tegen Newcastle United en ligt daarmee uit de League Cup. Zowel in de Engelse media als achter de schermen klinkt er dan ook kritiek op het functioneren van Ten Hag, die zelf nog veel vertrouwen heeft in een goede afloop. McTominay steunt zijn hoofdtrainer nog altijd.

Steun McTominay voor Ten Hag

De speler spreekt positieve woorden over Ten Hag. “Vergeet alle mensen die niets om ons geven en stomme dingen over ons schrijven in de media en verdeling proberen te zaaien en al die andere dingen”, zo laat McTominay weten. “Dat is voor ons op dit moment niet belangrijk. We moeten dicht bij elkaar blijven en vechten als honden in de volgende wedstrijd. Dat is hoe we het moeten doen.”

“Iedereen in de kleedkamer wil dat deze club succesvol is en we moeten er samen hard aan trekken om de wedstrijden weer onze kant op te laten vallen. We hebben meer dan genoeg talent om dat te doen, maar er ontbreekt overduidelijk iets. Het is aan de manager en de spelers om dat op te lossen. Ik weet honderd procent zeker dat we dat zullen doen.”

Krijgt Ten Hag Manchester United op de rit?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
212+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie