‘Tegenslag Ajax: openingsbod afgeslagen’

Foto: ‘Tegenslag Ajax: openingsbod afgeslagen’

De terugkeer van Julian Rijkhoff naar Ajax zit nog altijd in de pijplijn, maar Borussia Dortmund laat hem niet zomaar gaan. Volgens BILD hebben de Duitsers intussen het eerste bod afgeslagen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Interesse Ajax in Rijkhoff

De aanvaller maakte jarenlang onderdeel uit van de jeugdopleiding van Ajax. In 2021 besloot hij zijn jeugdliefde echter achter zich te laten en tekende hij een contract bij Borussia Dortmund, dat veel vertrouwen in hem uitsprak. Rijkhoff presteerde in zijn eerste jaren uitstekend, maar zit dit voetbaljaar op een dood spoor.

In de O19 kwam hij dit seizoen in 14 wedstrijden in actie, waarin hij goed was voor 11 doelpunten. Uitzicht op het eerste team heeft de 18-jarige centrumspits echter niet. Het zorgt ervoor dat hij naar verluidt om zich heen kijkt en dat hij openstaat voor een transfer, waarbij bekend is dat Ajax een van de gegadigden is.

Openingsbod afgeslagen door Borussia Dortmund

Ajax wil aan het tweede team een spits toevoegen en ziet in Rijkhoff de perfecte kandidaat. Het zal dan echter wel diep in de buidel moeten tasten. Het Duitse medium laat weten dat de club minder dan 1 miljoen euro heeft geboden en dat Borussia Dortmund het aanbod heeft afgeslagen. Wat zijn huidige werkgever wél voor hem wil hebben, is onbekend.

Technisch manager Kelvin de Lange lijkt snel terug te komen met een nieuw bod, om de onderhandelingen te versnellen. Ook Barcelona zou zich namelijk hebben gemeld om Rijkhoff te strikken. Nog altijd behoort een wintertransfer naar Ajax tot de mogelijkheden, maar dan moet de club snel zien te handelen.

Komt Rijkhoff deze winter naar Ajax?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
614+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie