STEMMEN MAAR! Wie was de beste rechtsbuiten? | SN Team van het Seizoen

Foto: STEMMEN MAAR! Wie was de beste rechtsbuiten? | SN Team van het Seizoen

Dames en heren en iedereen die SoccerNews zo kort op de voet volgt, het is weer tijd voor het SoccerNews Team van het Seizoen! Elke week keken jullie massaal zaterdagochtend naar ons prachtige SN Team van de Week en uit die 34 teams plus voorselecties is een shortlist gerold van liefst 44 sterspelers uit de Eredivisie. Maar welk elftal is het allerbeste? Jij kan jouw favorieten in het SN Team van het Seizoen 2023-2024 stemmen! We zijn vandaag aangekomen bij de rechtsbuitens.

Rechtsbuiten SN Team van het Seizoen: Johan Bakayoko, Tjaronn Chery, Daan Rots of Yankuba Minteh?

Voor elke positie van het SN Team van het Seizoen hebben we op basis van het SN Team van de Week (x34), statistieken en een flinke dosis subjectiviteit vier spelers geselecteerd. Je kan onderaan dit bericht, maar ook via Instagram, FacebookYouTube en Twitter jouw stem uitbrengen!

Johan Bakayoko (PSV)

Bij PSV gaan we gelijk van start met een rechtsbuiten die de beste cijfers over het gehele seizoen kan overleggen: Johan Bakayoko. 7 keer mocht hij zich melden bij het SN Team van de Week. Met 12 doelpunten en 9 assists had de rechtervleugelflitser dan ook een groot aandeel in het landskampioenschap. De 21-jarige Bakayoko zag zijn seizoen bekroond worden met een uitverkiezing voor de Belgische EK-selectie, maar hij wil uiteraard meer. Stem jij hem in het SN Team van het Seizoen?

Tjaronn Chery (NEC)

Tjaronn Chery van NEC heeft eigenlijk de beste stats als we dit terugrekenen op 90 minuten. De rechtsbuiten kwam namelijk in de winter naar NEC en leidde de Nijmegenaren bijna Europa in. In korte tijd speelde hij zich met 5 doelpunten en 2 assists 3 keer het SN Team van de Week in. Ook was hij een keer SN Sterspeler van de Week. Chery is dat kersje dat je nodig hebt op je taart en misschien kan jouw SN Team van het Seizoen dat wel gebruiken.

Daan Rots (FC Twente)

Of ga je liever voor een pindarots, oftewel Daan Rots. Deze rechtsbuiten van FC Twente zat heel vaak dicht tegen het SN Team van de Week aan, maar haalde die nooit. Een stabiele rechtervleugelspeler dus die met zijn cijfers wel degelijk een plek in deze voorselectie verdient. 7 goals en 10 assists zeggen ook voldoende. Ga jij voor Daan Rots?

Yankuba Minteh (Feyenoord)

Tot slot nog de rechtsbuiten van Feyenoord dit jaar. Hij is inmiddels weer terug bij Newcastle United, maar Gambiaan Yankuba Minteh heeft wel de harten gestolen van Het Legioen. Met zijn ongekende rushes en grillige karakter krijgt hij de Feyenoord-fans op de banken. Zeker in de tweede seizoenshelft kwam het talent van de 19-jarige vleugelflitser omhoog. Uiteindelijk kwam hij tot 10 doelpunten, 5 assists, 2 SN Team van de Week-uitverkiezingen en 1 keer SN Sterspeler van de Week. Deze dribbelaar wil je in je team hebben, of niet?

Wie wordt jouw rechtsbuiten?

  • Bakayoko
  • Chery
  • Rots
  • Minteh
412+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie