Ronaldo vormt wereldteam van beste voetballers waar hij mee samenspeelde

Foto: Ronaldo vormt wereldteam van beste voetballers waar hij mee samenspeelde

Cristiano Ronaldo heeft in zijn rijke carrière natuurlijk met de vele van de beste voetballers ter wereld samengespeeld. De Portugese vedette werd door Goal Arabia gevraagd een elftal samen te stellen met de beste spelers.

Ronaldo kiest elf absolute wereldtoppers

Ronaldo koos uit topspelers die een verleden hebben bij Real Madrid, Manchester United of Juventus. Op doel koos de 38-jarige aanvaller voor Iker Casillas, het clubicoon van De Koninklijke. In de defensie is Sergio Ramos de rechtsback, vormen Rio Ferdinand en Giorgio Chiellini het centrum, en kiest Ronaldo voor Marcelo als linkervleugelverdediger.

Ook het middenveld is van absolute wereldklasse. CR7 stelt daar Toni Kroos en Luka Modric op, die nog altijd furore maken in de Spaanse hoofdstad. Ronaldo won met Modric liefst vier keer de Champions League, Kroos was er drie keer bij. Het duo wordt aangevuld met Paul Scholes, een grootheid van United.

Aanvallende drietand

De routinier van Al-Nassr kiest ook voorin voor twee Real-coryfeeën en één van The Mancunians. Ronaldo bewaart mooie herinneringen met het samenspelen met Gareth Bale en Karim Benzema. Het supertrio maakte toentertijd furore onder de naam BBC. In de aanval mag ook Wayne Rooney niet ontbreken.

Het dreamteam van Cristiano Ronaldo: Casillas; Ramos, Ferdinand, Chiellini, Marcelo; Kroos, Scholes, Modric; Bale, Rooney, Benzema.

Mis je bepaalde namen?

  • Ja, toch wel…
  • Nee hoor
387+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie