Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Reijnders was verbaasd: “Ik dacht: is dit serieus?”

Foto: Reijnders was verbaasd: “Ik dacht: is dit serieus?”

Tijjani Reijnders sluit vrijdag samen met Teun Koopmeiners aan bij het Nederlands elftal. In gesprek met De Telegraaf gaat de middenvelder in op de afgelopen dagen.

Commerciële trip Reijnders met AC Milan

De voetballer heeft een uitstekend seizoen bij AC Milan achter de rug. De Italianen hadden echter slecht nieuws te melden. Door een commerciële trip naar Australië kon Reijnders namelijk pas later aansluiten bij Oranje. Het liefst had hij de reis niet gemaakt, maar hij snapt ook de beweegredenen van zijn werkgever.

“In eerste instantie dacht ik: is dit serieus?”, zo stelt Reijnders. “Maar de club hoefde zijn spelers pas op 3 juni af te staan aan de nationale bonden en we moesten gewoon mee. Dingen die je niet kunt veranderen, moet je aanvaarden. Bovendien besef ik dat dit soort reizen in het kader van promotie en de financiën belangrijk zijn voor AC Milan.”

Reijnders beleefde tijdens de paar dagen bijzondere dingen. “Uiteindelijk was het een prima reis, waarop we mooie dingen hebben meegemaakt. Er kwamen in Perth 56.000 mensen op de wedstrijd tegen AS Roma af. Niet normaal. En wanneer zie je nu koala’s en kangoeroes?”

Terugkeer bij het Nederlands elftal

In samenspraak met de technische staf heeft Reijnders erop gelet dat hij zo fit mogelijk bij het Nederlands elftal zou verschijnen. “Om zo min mogelijk last van de reis te ondervinden, ben ik qua tijd in het Europese ritme gebleven. Daardoor had ik na terugkomst geen last van een jetlag.”

Hoort Reijnders bij Oranje in de basis thuis?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
260+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie