Record voor Giménez: “Het is ongelofelijk”

Foto: Record voor Giménez: “Het is ongelofelijk”

Santiago Giménez is de eerste Feyenoorder die in zeven opeenvolgende uitduels in de Eredivisie heeft gescoord. De Mexicaanse spits is trots op deze fraaie mijlpaal.

Feyenoord-spits is helemaal los in uitwedstrijden

Giménez was voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen SC Cambuur (0-3) niet op de hoogte van dit record. “Ze vertelden het me net. Het is ongelofelijk”, zo liet de spits weten op de persconferentie. “Ik wil het team bedanken, want dankzij mijn ploeggenoten heb ik dit bereikt. Maar het belangrijkste is om kampioen te worden. We willen stap voor stap vooruit naar de titel.”

De Feyenoord-spits, die binnenkort zijn vader mag verwelkomen in Rotterdam, hoeft naar eigen zeggen niet te wennen aan het kunstgras in Leeuwarden. “In de jeugdopleiding bij Cruz Azul heb ik veel op kunstgras gespeeld. Ik ben het gewend. Spelers kunnen bovendien op alle ondergronden uit de voeten. Voetbal is voetbal, het stadion of het veld doet er niet toe. Het gaat om de bal. Het gaat om plezier hebben.”

Return tegen Roma

Komende donderdag speelt Feyenoord de returnwedstrijd tegen AS Roma. De Rotterdammers wonnen thuis met 1-0, maar Giménez wil in Rome niet op de nul spelen. “Het wordt lastig, maar we zijn er klaar voor. We weten dat we kunnen winnen daar. We gaan ook naar Rome om te winnen, niet om gelijk te spelen.”

Scoort Giménez in Rome?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Feyenoord door tegen AS Roma?

  • Ja
  • Nee
303+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie