EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Puscas waarschuwt Oranje: ‘Jullie moeten je zorgen maken’

Foto: Puscas waarschuwt Oranje: ‘Jullie moeten je zorgen maken’

Aan vertrouwen geen gebrek bij het Roemeense elftal. Aanvaller George Puscas probeert alvast wat mentale tikken uit te delen aan de spelers van Oranje. Met enkele pittige uitspraken zet hij de toon.

“Wees er zeker van dat we er zullen staan”

“Zijn ze in Nederland opgelucht? Ik weet niet of jullie dat moeten zijn.” De 28-jarige Roemeen blaakt van het zelfvertrouwen. Het elftal van bondscoach Iordănescu hield Slowakije woensdagavond op 1-1 en plaatste zich zo voor de achtste finales van het EK. Met slechts 4 punten eindigde het als eerste in de poule voor België. Puscas vervolgt zijn verhaal: “We hebben een taaie ploeg, denk ik. We hebben laten zien waartoe we in staat zijn. Tegen Slowakije speelden we goed, stonden compact. We hebben gewoon een sterke ploeg. Ik denk dat Nederland zich wat meer zorgen moet maken. Wij respecteren in elk geval elke tegenstander op het EK, maar gaan met iedereen de strijd aan.”

Virgil van Dijk

De aanvaller van het Italiaanse Genoa kijkt met plezier uit naar de ontmoeting met Oranje: “We zullen in elk geval goed voorbereid zijn en goed naar de trainer luisteren. Wees er zeker van dat we er zullen staan. Er is tot dinsdag genoeg tijd om alle spelers goed uit te laten rusten en er fysiek en mentaal klaar voor te zijn tegen Nederland.” Tijdens het duel van aankomende dinsdag komt Puscas bekenden tegen uit de Serie A onder wie Denzel Dumfies en Stefan de Vrij. Over aanvoerder Virgil van Dijk heeft de Roemeen ook wat te zeggen: “Virgil van Dijk is een van de beste verdedigers ter wereld, een strijder. Maar dit is niet het moment om spelers van de tegenstander individueel te gaan beoordelen, we spelen tegen een heel team. De focus moet zijn hoe we Nederland kunnen verslaan.”

Gaat Nederland door naar de kwartfinale?

  • Ja
  • Nee
382+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie