Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘PSV-terugkeer Dest niet uitgesloten’

Foto: ‘PSV-terugkeer Dest niet uitgesloten’

Sergino Dest keert in principe terug naar FC Barcelona, maar volgens The Athletic is er een kans dat hij alsnog bij PSV blijft voetballen. Dat heeft alles te maken met de financiën in Catalonië.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Financiële problemen Barcelona

Barcelona weet al jarenlang met moeite haar spelers voor de Spaanse competitie in te schrijven. Ook dit voetbaljaar zit het met de handen in het haar. Naar verluidt heeft het problemen met Sergi Roberto, Marco Alonso, João Félix, João Cancelo, Iñigo Martínez, Vitor Roque, Alejandro Baldé, Lamine Yamal en Pau Cubarsi.

Wat ook niet meehelpt, is dat teruggekeerde huurspelers automatisch worden ingeschreven. Het betekent dat Ansu Fati, Eric García, Clément Lenglet en Dest zeker zijn van deelname aan de competitie. Aangezien Dest door een zware knieblessure nog maandenlang langs de kant staat, moet hij van de clubleiding zo snel mogelijk vertrekken.

Mogelijke terugkeer Dest naar PSV

Slechts een handjevol clubs zal echter interesse in hem hebben. Hoewel de Amerikaans international een uitstekend seizoen achter de rug heeft en zowel nationaal als internationaal een hoog niveau aantikte, zit zijn blessure hem in de weg. Daardoor is PSV een van de weinige, overgebleven opties.

De Eindhovenaren lijken nog altijd interesse in hem te hebben, maar niet voor elk bedrag. Mogelijk dat de druk achter de schermen Barcelona dwingt om genoegen te nemen met een lagere transfersom, waardoor Dest alsnog in Nederland kan blijven voetballen. Zijn contract in Spanje loopt volgend jaar zomer af.

Moet PSV Dest ondanks zijn blessure halen?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
304+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie