PSV krijgt positief nieuws richting Lens-thuis

Foto: PSV krijgt positief nieuws richting Lens-thuis

PSV kan aankomende woensdagavond zo goed als zeker weer beschikken over Ismael Saibari. De middenvelder moest zich zaterdag tegen Heracles Almelo laten vervangen, maar heeft laten weten op tijd klaar te zijn voor het Champions League-duel.

Herstellende Saibari klaar voor Lens-thuis

Hoofdtrainer Peter Bosz bracht Saibari direct na de theepauze in de ploeg voor Jerdy Schouten. Binnen een minuut stond hij echter alweer langs de kant. De voetballer kreeg een vinger van Sem Scheperman in zijn oog en werd daarbij duizelig, waarna de clubarts van PSV het advies gaf om hem te laten vervangen.

Malik TIllman kwam in de ploeg en Saibari zocht de kleedkamer op. Vervolgens bleef het lang onduidelijk hoe ernstig zijn kwetsuur was. Bosz liet na afloop op de persconferentie weten dat Saibari een dicht oog had en vanwege duizelingen gewisseld was, maar kon nog niets zeggen over de duur van de blessure.

Op social media heeft Saibari echter inmiddels van zich laten horen, waarbij hij stelt dat het goed met hem gaat. Hoewel hij een opgezwollen oog heeft en voor even rust moet nemen, lijkt hij te verwachten dat hij op tijd fit is voor het treffen met RC Lens. Die wedstrijd staat woensdagavond om 21:00 uur op het programma.

Cruciale thuiswedstrijd PSV

Het wordt voor de Eindhovenaren een cruciale wedstrijd. Het verschil met nummer 2 Lens is namelijk drie punten in het voordeel van de Fransen. Wil de ploeg van Bosz nog een poging wagen om een ronde verder te komen in het toernooi, dan heeft het een thuisoverwinning nodig. Arsenal ontvangt in eigen huis Sevilla.

Hoort Saibari in de basis thuis?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
402+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie