‘PSV is bang voor transfervrij vertrek en wil verdediger in winter verkopen’

Foto: ‘PSV is bang voor transfervrij vertrek en wil verdediger in winter verkopen’

Shurandy Sambo staat op de nominatie om te vertrekken bij PSV. De rechtsback komt nauwelijks aan spelen toe in Eindhoven, terwijl hij ook over een aflopend contract beschikt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Sambo mag vetrekken uit Eindhoven

Om nog een (klein) transferbedrag voor Sambo te pakken overweegt PSV om de 22-jarige verdediger in de winter van de hand te doen. Dat meldt Voetbal International donderdagmiddag. De clubleiding wil voorkomen dat de voormalig jeugdinternational aan het eind van het seizoen transfervrij te deur uitloopt. Door de pittige concurrentie komt de Brabander weinig aan bod onder trainer Peter Bosz. Jordan Teze geniet momenteel de voorkeur op de rechtsbackpositie, terwijl Sergiño Dest aan beide kanten van de verdediging uit de voeten kan.

Succesvol uitstapje naar Sparta

Een echte doorbraak bij PSV bleef uit voor Sambo, waardoor hij vorig seizoen op huurbasis naar Sparta Rotterdam vertrok. Daar veroverde hij meteen een basisplaats en was belangrijk in een zeer succesvolle jaargang. Het leverde interesse van Ajax op in de zomer, al had dat vooral te maken met trainer Maurice Steijn die van Sparta naar Amsterdam verkaste. Tot een transfer kwam het niet. Sambo wilde voor een nieuwe kans gaan in Eindhoven, zonder succes blijkt nu.

Dit seizoen wist Sambo nog geen enkele basisplaats af te dwingen. Bosz liet hem enkel negen keer (kort) invallen. Door de geringe speeltijd lijkt het voor de hand te liggen dat Sambo zelf een vertrek ook wel ziet zitten.

En versterking voor bijna iedere Eredivisie-club?

  • Zo echt wel
  • Dat ook weer niet…
342+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie