PSV bevestigt contractverlenging Saibari: “Slag geslagen”

Foto: PSV bevestigt contractverlenging Saibari: “Slag geslagen”

PSV heeft via de officiële kanalen bekendgemaakt dat Ismael Saibari zijn verbintenis in Eindhoven met een jaar heeft verlengd. Alle partijen zijn blij met het resultaat.

Enthousiasme bij technische leiding PSV

De aanvallende middenvelder maakte de voorbije jaren een behoorlijke ontwikkeling door. Afgelopen voetbaljaar kreeg hij van hoofdtrainer Peter Bosz steeds meer vertrouwen. Zo stond hij in negentien wedstrijden in de Eredivisie op het veld, waarvan tien als basisspeler, en was hij verantwoordelijk voor vijf doelpunten en vier assists.

Voor technisch directeur Earnest Stewart was het reden om met Saibari in gesprek te gaan: “Ismael heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van PSV Academy tot de UEFA Champions League en alles daartussen; steeds heeft hij zijn waarde bewezen. Hij combineert power met techniek, en dat maakt hem een bijzondere speler.”

Hoewel Saibari nog een tijdlang zou vastliggen, wilde de technische leiding hem graag belonen voor wat hij PSV de afgelopen maanden al kon leveren. “Hij had nog een contract tot de zomer van 2028 en we zijn blij daar een jaar aan toe te kunnen voegen. PSV slaat daarmee een mooie slag.”

Saibari ook blij met contractverlenging

De middenvelder is eveneens blij: “Het seizoen was al prachtig, maar dit is voor mij de kers op de taart. Ik ben heel blij dat ik nog jaren bij PSV mag blijven. De club geeft opnieuw aan dat ze vertrouwen in me hebben. Het is aan mij om dat op het veld uit te betalen. Ik wil de komende seizoenen doorgroeien en natuurlijk alles winnen wat er te winnen valt.”

Gaat Saibari uitgroeien tot leider van PSV?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
115+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie