‘Orkun Kökcü maakt wel héél spectaculaire transfer’

Foto: ‘Orkun Kökcü maakt wel héél spectaculaire transfer’

Orkun Kökcü presteert de laatste tijd uitstekend bij Feyenoord en het lijdt geen twijfel dat er veel belangstelling is voor de middenvelder. Misschien maakt die wel een héél spectaculaire transfer, want zijn zaakwaarnemer zou al om de tafel hebben gezeten met… Paris Saint-Germain.

Vertrekt Orkun Kökcü naar Paris Saint-Germain?

Volgens journalist Matteo Moretto hebben de puissant rijke Parijzenaars al contact gezocht met het management van de international van Turkije, met als doel een transfer bespreekbaar te maken. PSG beschikt al over een sterk middenveld met spelers als Marco Verratti en Renato Sanches, maar het is niet ondenkbaar dat de nummer één van de Ligue 1 in de aankomende zomer een make-over krijgt.

Lionel Messi loopt bijvoorbeeld uit zijn contract en wordt in verband gebracht met een terugkeer bij FC Barcelona of een transfer naar de Major League Soccer-club Inter Miami. Ook Neymar heeft zijn langste tijd in het Parc des Princes mogelijk gehad. Het is een publiek geheim dat Paris Saint-Germain de duurbetaalde Braziliaan eigenlijk het liefst wil lozen, maar zijn gigantische salaris is gewoonweg niet over te nemen door een mogelijke nieuwe werkgever.

Het moet gek lopen wil Feyenoord níét cashen voor zijn aanvoerder. De huidige marktwaarde van Kökcü wordt immers geschat op een slordige dertig miljoen euro en bovendien beschikt de middenvelder over een contract in De Kuip dat nog twee jaar doorloopt, tot medio 2025 dus. De noodzaak om hem te verkopen is er niet, maar het is óók niet de verwachting dat de Rotterdammers in de weg gaan liggen als Kökcü de mogelijkheid krijgt om een toptransfer te maken.

Invasie van scouts in De Kuip

De Telegraaf schreef eerder over een mogelijk vertrek van de Feyenoord-captain: “Het rijtje namen van clubs uit de Premier League, Bundesliga, Serie A en LaLiga is alleen geen rijtje meer. Het is een stroom aan scouts en technisch directeuren die De Kuip platlopen om het grootste talent in jaren uit de eigen opleiding aan het werk te zien. De leiding van Feyenoord is op de hoogte van alle clubs die zich melden, maar in deze periode worden geen zaken gedaan.”

Naar PSG?

  • Meteen doen
  • Niet doen
3326+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie