‘Oranje-speler misdraagt zich in Wolfsburg’

Foto: ‘Oranje-speler misdraagt zich in Wolfsburg’

De spelers die afgelopen dinsdag wissel stonden bij het Nederlands elftal tegen Oostenrijk in het Olympiastadion (2-3) werkten gisteren een oefenpartijtje af tegen de amateurs van TSV Havelse. Er werd weliswaar met 6-1 gewonnen, maar bij tijd en wijle ging het er niet héél vriendelijk aan toe. En dat allemaal door de altijd fanatieke Wout Weghorst.

‘Agressieve Wout Weghorst misdraagt zich tegen amateurs’

Valentijn Driessen onthult in een video-item van De Telegraaf: “Weghorst had er nog eentje omver gebeukt. Dat vonden ze niet zo heel leuk, vonden ze wel heel agressief. Ze mochten zelf niet zo agressief spelen, maar Weghorst deed dat dus wel…”

De spits maakte twee doelpunten, maar dat gold ook voor Micky van de Ven: “Je kunt als verdediger beter de ballen tegenhouden, maar als je twee keer scoort is dat ook leuk.” De journalist annex televisiepersoonlijkheid vervolgt: “Brobbey scoorde en Frimpong trof ook het doel, dus 6-1. Het waren voornamelijk de reserves die speelden. Ook Dumfries deed nog even mee, maar er zijn geen blessures opgelopen.”

Waren er ook dissonanten tegen TSV Havelse? Er werd in ieder geval één doelpunt geslikt: “Het werd alleen een pijnlijke middag voor Matthijs de Ligt, want die werd voorbij gespeeld door een speler uit de vierde divisie en die scoorde voor de amateurs.”

“Weghorst? Soms vervelend…”

Georginio Wijnaldum vertelde in een eerder stadium over de mentaliteit van Weghorst: “Hij is heel erg bezeten en dat is alleen maar goed voor ons, want hij neemt ons mee in zijn bezetenheid. Tijdens kleine partijtjes, positiespelletjes en rondootjes: wanneer hij kan winnen geeft hij honderd procent. Het kan ook weleens vervelend zijn. Ik heb ook een momentje met hem gehad dat hij op me doorliep en dat ik boos werd. Maar eigenlijk moet je daar juist blij mee zijn, want Wout is een speler die je scherp houdt.”

Kun jij wel genieten van het fanatisme van Weghorst?

  • Ik zeker
  • Ik niet
4479+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie