Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Oorlog in Ajax-spelersgroep na transfer’

Foto: ‘Oorlog in Ajax-spelersgroep na transfer’

Ajax aast op Wout Weghorst, maar Valentijn Driessen vindt het een uitermate slecht idee om de reservespits van het Nederlands elftal in huis te halen, voor de Amsterdammers dan welteverstaan. De chef sport van De Telegraaf denkt dat Brobbey en Weghorst niet samengaan bij één club.

‘Wout Weghorst zorgt voor oorlog bij Ajax’

Bij De Oranjezomer vertelt de journalist: “Het zou natuurlijk geweldig zijn: het circus-Weghorst in Amsterdam. Dat wordt natuurlijk een circus. Hij gaat natuurlijk geen genoegen nemen met een plaats achter Brobbey, dus dan moeten ze samen en dat gaat waarschijnlijk niet passen…”

Weghorst, die één doelpunt maakte in de oefenwedstrijd tegen Canada van donderdagavond, zou zich moeten schikken in een reserverol: “Wout kan daar niet tegen en hij gaat dan oorlog maken. Ik heb hem donderdag gezien. Met een gezicht als een oorwurm roept hij: ik sta niet in de basis. Heel de wereld wist dat hij niet in de basis zou staan, alleen Wout Weghorst zelf nog niet. Als dat bij Ajax iedere week gaat gebeuren dan wordt het een pandemonium van de bovenste plank.”

Méér Nederlanders

Het Algemeen Dagblad meldde gisteren over de interesse van Ajax in Weghorst en het ‘hoe en waarom’: “Weghorst geldt niet bepaald als typische Ajax-spits, maar wordt door de clubleiding toch om diverse redenen als zeer interessant beschouwd. Zo wil de nummer vijf van de Eredivisie onder de nieuwe technisch directeur Alex Kroes, na een seizoen waarin twaalf buitenlanders werden aangetrokken, de selectie van meer Nederlandse spelers voorzien. Daarnaast kijkt de directie naar routiniers die de jonge groep zowel op het veld als in de kleedkamer op sleeptouw kunnen nemen.”

Verwacht jij ook oorlog?

  • Ik wel
  • Ik niet
5478+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie