Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Noa Vahle en Hélène Hendriks doen oren wéér klapperen’

Foto: ‘Noa Vahle en Hélène Hendriks doen oren wéér klapperen’

Noa Vahle heeft opnieuw flinke kritiek gekregen op haar reactie op het vrijuit gaan van haar stiefvader Jeroen Rietbergen. RLT Boulevard-deskundige Rob Goossens en televisierecensent Angela de Jong hadden al geen goed woord over voor de weinig empathische reactie van Vahle en ook Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden doet een duit in het zakje.

Vahle gekraakt om weinig empathische reactie op Rietbergen-zaak

Versteegden spreekt in een video-item van De Telegraaf van een vooropgezet plan waar Hélène Hendriks ook bij betrokken was. “Het was duidelijk een ingestudeerd een-tweetje. Dat was wel duidelijk voor de kijker, dat Hélène vooraf had afgesproken van: Noa, wat kun je erover zeggen, ik zal verder niet doorvragen. Dat is ten eerste al waardoor het misschien niet helemaal echt en sympathiek overkwam.”

De mediakenner keurt de inhoudelijke reactie van Vahle dan ook af. “Ze zei: ‘Ik ga inhoudelijk niet reageren op die zaak, want alles wat ik erover zeg is te veel. En, nou ja, als je het aan mij persoonlijk vraagt, dan ben ik blij dat het nu achter de rug is, want dan kunnen we weer verder en ons focussen op het positieve.’ En juist in dat laatste zat de kritiek.”

Kritiek op Vahle terecht

En die kritiek is volgens Versteegden niet meer dan logisch. “Want de mensen zeiden van: ‘Ja, er zijn ook nog slachtoffers, in elk geval één slachtoffer, van wie de zaak nu niet doorgaat’, namelijk Nienke Wijnhoven, en die zit nu natuurlijk in zak en as. Daar ging ze een beetje aan voorbij in dat gesprek.”

Volgens Versteegden mag ook Hendriks het nodige verweten worden. “Maar ja, als misschien Hélène één vraag erachteraan had gesteld van: ‘Joh, maar denk je dan niet aan de slachtoffers?’… Ik denk dat dat haar genekt heeft in die zin, maar tegelijkertijd: zij is wel de enige van de Mol-kliek die zich daar op dit moment publiekelijk over uitspreekt.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Hebben Hendriks en Vahle dit verkeerd aangepakt?

  • Ja, deze reactie raakte kant noch wal
  • Nee, ze hebben het beiden goed gedaan
1193+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie